A szerver túlterhelt.
Kattanj Te is a nightport.fm-re!
Under Pressure Radio Show specialitás!

Pénteken az Under Pressure Radio Show vendége Dandy!

2011. Október. 25, Kedd
Több, mint egy évtizede foglalkozik a zenék gyűjtésével és a dj-zéssel egyaránt. Ezt követően a rádiózás és a bulik szervezése következett, napjainkban pedig a produceri területeken is szorgalmasan tevékenykedik. Az első lépések óta megtett több ezer kilométer az éjszakában itthon és külföldön egyaránt, a bulikban szerzett tapasztalatok, és rengeteg dj pultban eltöltött órának köszönhető, hogy több zenei műfajban kalandozik minden egyes fellépése alkalmával és ennek köszönhetően Dandy kifejezetten zeneileg nem kategorizálható lemezlovas és mégis minden alkalommal megtalálja az összhangot a számára legfontosabb „tényezővel" a közönséggel!

Zenei világa hosszú folyamaton ment át, és a mai napig folyamatos változásban van, épp ezért ugyanolyan elfogadott és hiteles a kezei alól hallani egy deep house szettet is mint egy feszesebb tech hangzást. A bulik zárása és a főidőben való szórakoztatás mellett a legjobban a warm up szerepet szereti, ezek alkalmával többször nyúl a kedvenc műfajához a színtiszta house zenékhez. Őt is a világsztárok előtt bemutatott szettek által ismertük meg és neve mindig garancia a bulik sikeres kezdéséhez.

A leglátványosabban és leggyorsabban feltörekvő, a szakma által is elfogadott „új" generációs lemezlovasként hamar bekerült a neve az itthoni dj elit névsorába és kollégái is mind elismerően nyilatkoznak munkásságáról. Pályafutása során szinte az összes magyarországi klubban és diszkóban fellépett, melyekbe mind máig rendszeresen visszahívják.

A New Generation ZTM, a The Debut és az I Love Deep party sorozatok állandó lemezlovasa volt. Ezeknek a sorozatoknak rengeteget köszönhet, melyek fejlődésével a Dandy név szintén csiszolódott.
Ezt követte saját csapatának és kiadójának létrehozása, megszületett a TrueSounds ! Ezek az estek az egyik legnépszerűbb klubjelenséggé váltak Magyarországon - rövid idő alatt.
Az eleinte hobbiként jelentkező rádiózás, szakmai szerelemmé és még keményebb elhivatottsággá vált, így a lemezlovasi pálya mellé a rádiózás is bekerült Dandy életébe.

Andy Newland & Oscitone - Boomerang (Dandy aka. Peter Makto & Gregory S. Remix) ---CUT--- by Dandy aka. Peter Makto
Nightport.fm
Hozzászólások (0)

Írj egy hozzászólást

Kérlek, jelentkezz be hozzászólás írásához.