A szerver túlterhelt.
Kattanj Te is a nightport.fm-re!
Twisting Beats Radio Show guestmix!

Auguszus 23-án a My Dirty House formáció lesz hallható Klugszi műsorában.

2011. Augusztus. 16, Kedd

Mi is az a My Dirty House?

Egy egészen friss dolog, 2010 szeptemberében alapította Dj. Pess egyik barátjával Dj. Krezyvel, és ekkor még ők sem gondolták, hogy röpke 3 hónap alatt, Kaposvár meghatározó party sorozata lesz. Ők ketten mindig is különcködtek a helybeli dj-ék között, mivel olyan egyedi zenéket játszanak, amivel hamar kitűntek a kaposvári éjszakából. Pess-hez a House, Club House és a Progressive House áll közel, igazi pattogós clubzenéktől, a mai slágerekig. Rengeteg Bootleget és Editet használnak, amivel a jól ismert zenéket is szinte teljesen új köntösben tudják bemutatni a közönségüknek. Sok promót kapnak hazai lemezlovasoktól, így érthető, hogy rengeteg magyar még meg nem jelent felvételt játszanak. Legtöbbet a B-Sensuel, Flamemakers, Muzzaik, Belocca & Soneec, Lauer & Canard és a No!End-es felvételeket pörgetnek. Dj Krezy a hajnali zenék őrültje, kedvenc műfajai a Tech House, Techno és a Minimal, így ők ketten az egész éjszakát kapunyitástól, zárásig végig táncoltatják.

Jelenleg Kaposváron szervezik a My Dirty House-t havonta több vendég lemezlovas szereplésével. Ez alatt olyan nevek fordultak már meg, mint pl.: Lauer, Miss Siva, Stereo Palma, Bohumil, Sanfranciscobeat, Andrewboy, Belocca, Antonyo.


Dj Pess

pessMint sokan mások, ő is tizenévesen a suli rádiókban, és bulikban tűnt fel először. Tehetségére 2007-ben Dj Liink figyelt fel. Majd ugyan ebben az évben megnyert egy Dj versenyt is, amivel kivívta több hazai lemezlovas elismerését! Majd névváltoztatás következett, levetette a Dj Pupák nevet, és Dj Pess-ként kezdett el az éjszakában tevékenykedni.

2008-ra az egyik legnívósabb Balaton parti szórakozóhelyre került a Black Magic-be! Ugyan ebben az évben több más megyei clubba kapott meghívást. Eddigre már a Dél-Dunántúl egyik legtehetségesebb lemezlovasaként tartják számon, amit az is bizonyít, hogy nemcsak a szakmán belül kap egyre több elismerést, hanem az is, hogy olyan partysorozat rezidens lemezlovasa lehet, mint a hatalmas tömegeket megmozgató Red Zone Red Bull party-k.

2009-ben visszatért a Black Magic diszkós pultjába, illetve Montenegróban a Go Club színeiben hajózott nemzetközi vizekre, ahol innmár nem csak a magyar közönségnek mutatja meg zenei ízlését.

2010-ben a Black Magic egyik rezidenseként tovább dolgozott, majd szeptemberben elindította saját partysorozatát, a My Dirty House-t, amihez legjobb barátja Dj Krezy is csatlakozott.

Zeneileg a House vonal áll közel hozzá, amit a lágyabb Funky-s vonaltól, egészen a keményebb, dallamos Minimal-ig le tud takarni! Fő irányvonala a populáris, vokálos, Club House, Progressive House, amit most egyszerűen csak modern tánczenének hívnak.

Szinte az összes magyar lemezlovassal dolgozott már együtt, és jó néhány külföldi Dj-vel is zenélt, mint például.: Lady W. Morales (SPA), Anthony Pappa (UK), Nick Warren (UK), Nils Noa (NOR), Dave Seamen (UK), 16 Beat Lolitas (NL), Chris Scott (UK), Diesel Joe (USA), Tarkan (TUR).

 

Dj Krezy

krezy1987-ben látta meg a napvilágot Krezy, polgári nevén Krezinger Ádám. 15 éves korában került először kapcsolatba a zenével. Először iskolai bulikon és kisebb vidéki klubbokban kapott lehetőséget.

2006-ban a Fene Klubban, Kaposvár akkori legfelkapottabb helye által szervezett dj versenyt megnyerte, ennek köszönhetően érkezett pár nagyobb felkérése. A legnagyobb ezek közül, a Munkácsy Gimnázium diákhetének szerdai bulija, ahol 700 ember előtt zenélhetett egész éjjel.

2007 szeptemberétől a kaposvári Central Park Klub rezidense. Ez év decemberében megnyerte a kaposvári Bombardier Pub lemezlovas versenyét is, holtversenyben Pess-el (Zombori Balázs) akivel azóta is rengeteg közös bulikat szerveznek. Felkérést kapott a klub rezidensi pozíciójának betöltésére, és több mint 2évig volt a hely első számú lemezlovasa.

2008 decemberétől felkérést kapott a Red-Zone partysorozattól, és a kaposvári Szivárvány Zeneházban számos hazai sztárvendég előtt melegítette a hangulatot. Pl.: Sterbinszky, Newl, Dj Junior, Kühl.

2009 májusában felkérést kaptak Pessel a zalaegerszegi Studióban.

Ez év szeptemberétől Pessel karöltve elindították a My Dirty House nevű partysorozatot, ami azóta a legnépszerübb buli egész Kaposváron.

Nightport.fm

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Hozzászólások (0)

Írj egy hozzászólást

Kérlek, jelentkezz be hozzászólás írásához.