A szerver túlterhelt.
Kattanj Te is a nightport.fm-re!
Tebron guestmix @ Miracles

2011. október 28.-án Garami műsorában

2011. Október. 24, Hétfő
A Miracles Episodes újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis Garami megnyerte a magyar trance szcéna egyik vezető dj-jét Tebron-t, hogy készítsen neki egy exkluzív guest mixet a Miracles rádióműsorába! Szóval a pénteki csodákban lesz parádé bőven ugyanis Tebron itt is meg fogja mutatni mi az amiről ő elismert és garantáltan fel fogja szakítani a nightport.fm-et! :)

Tebron (Fekete Norbert) 1980.08.01-jén született Budapesten. A zene iránt már gyerekkorában érdeklődést mutatott, amikor szüleinek zenelejátszó eszközein „gyakorolt”. Mivel a családból senki nem foglakozott zenével, gondolták Norbi csak azért áll állandóan a magnó előtt, mert kisgyerekként minden érdekli az embert, de nem így történt. Később teljesen véletlenül kapott egy hordozható bakelit lemezjátszót és lemezeket, ami újabb fordulat volt számára. Elkezdett diszkó centerekbe is járni, és még jobban érdeklődni az efféle dolgok iránt. 2006-ban egy szerencsés találkozásnak köszönhetően megismerkedett az akkori „Soundbreeders Productions” vezetőjével, aki egy elküldött promo mix után azonnal lehetőséget adott, és felkérte, hogy játsszon a következő partiján, közvetlen a Holland sztár DJ, Johan Gielen előtt.


A fellépés olyan jól sikerült, hogy Tebron további lehetőségeket, majd 2007-től rezidenciát kapott a csapattól. 2008-tól Budapest egyik exkluzív helyszínén, a Tabu Lounge Club-ban volt a „Sound of Cream” rezidenciája.

A sikerek folytatódtak 2010-ben. A partikról időközben olyan jó visszajelzések érkeztek, hogy Norbi lehetőséget kapott a „Sound of Cream”-mel, hogy Magyarország legnagyobb szórakoztató komplexumának területén, az Óbudai (Hajógyári) Szigeten folytassa tevékenységét, többek között egy Roger Shah (D) teltházas partival.A „Szigetes” rendezvények mellett meghívást kapott a „Famous Promotion” által rendezett „Rio Summer Fest”-re vendégszerepelni, ahol olyan világsztár nevek mellett lépett fel, mint A.T.B. (D), Markus Schulz (USA), vagy a 3-éve a világ első számú DJ-jének választott Armin van Buuren (NL), amelyek természetesen 3000 fős, teltházas partit eredményeztek.

Tebron a mai napig trance zenét játszik, tervei között szerepel még az idei évben saját felvétel elkészítése, és megjelentetése.

soundofcream

Akikkel eddig együtt játszhatott:

Rank 1 (NL), Menno de Jong (NL), Tenishia (MLT), The Blizzard (NO), DJ Observer (A), Robert Nickson (NL), Danjo (NL), Super8 & Tab (SF), Mr. Pit (RO), Jonas Steur (NL), Mark Norman (NL), Ton TB (NL), Leon Bolier (NL), Seb Fontaine (UK), Eelke Kleijn (NL), Roland Klinkenberg (NL), Cliff Coenraad (NL), W&W (NL), Milan Lieskovsky (SK), Sied van Riel (NL).

És ha mindez nem lenne elég, akkor 2011.10.31-én Tebron élőben is megmutatja tudását a Hajógyári Szigeten a most induló Pulsation party keretein belül a TRANCE TERRACE-en (CORONITA TERASZ), aminek tétje is van hiszen ha jól sikerül, akkor a Trancesek kaphatnak egy esélyt, hogy minden héten trance partyikon tombolhassanak! Szóval most aztán igazán érdemes összefogni!:) Az eseményt itt tudjátok jelölni a facebookon.:
 
 
Nightport.fm

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Hozzászólások (0)

Írj egy hozzászólást

Kérlek, jelentkezz be hozzászólás írásához.