A szerver túlterhelt.
Kattanj Te is a nightport.fm-re!
Dharma, Dandy, Tebron kombó pénteken!

Masszív hétvégi alapozás a Halloween bulikhoz.

2011. Október. 26, Szerda
Dharma, Dandy, Tebron kombó pénteken!

Mint láthattátok a megújult műsorrendben a héten debütáltak új műsoraink, összesen 8 új mixet kínálunk a 6 új tehetségtől!
A vérfrissítésnek köszönhetően sikerült feltöltenünk a Trance Zone-t aminek én külön örülök mivel egyre nagyobb teret hódít meg itthon is a mindig megújulni képes műfaj, amiből most már nálunk is kaptok Uplifting/Progressive/Club stílusokat egyaránt mindennap 11-től egyelőre éjfélig, de ki tudja...
Friss és figyelemre méltó új trance show-ink:

Dharma - Planet Euphoria - minden szerdán új és változatos úgymond kontrasztos mixben uplifter/tech és club számokkal

Soulfly - Euphoric Nights - a már jól ismert club/anthem és szinte még forró slágerekkel és klasszikusokkal egyaránt

Melodius - My Progression Trance - a név kötelez csak a legjobb progressive trackek szólnak majd!


A Trance hétvégét hivatalosan Tebron mixével nyitjuk meg amit Garami - Miracles műsorában fogtok hallani és biztosak vagyunk benne, hogy meghozza a kedveteket a hétfői Halloween partyhoz [Pulsation @ Trance Terrace] is, ahol a klasszikus már jól ismert kedvencek fognak elkalauzolni egy kis időutazásra. Akinek pedig ez sem lenne elég, annak Dharma The Time Capsule több mint 4 órás vágatlan exclusive mixe csillapíthatja vágyát amit közvetlenül a party után linkelünk ki az afterozni vicsorgó (khm..) vágyó lelkes közönségnek.

Biztosan lesz köztetek is, aki azért a Classic House-t is megnézi hiszen nem csak egy műfajt lehet szeretni erre én is jó példa vagyok, hiszen a szerdai trance mellett péntekenként a Dark Rise show-ban aprítom a tech-houset húzós grooveokkal és általam csak "Dokkolósnak" titulált régi és új gonosz kedvenceimmel amik közé még saját trackeket is beolvasztok. A debütáló mixem most pénteken lesz hallható közvetlenül Dandy előtt aki pedig az Under Pressure Showban játszik. Gyakorlatilag tapadjatok 21:00-24:00-ig mert brutális lineup-ot hoztunk össze nektek és még hétfőn kaptok is egy afterparty settet a Nighport.FM Facebook oldalára szeretettel tőlem ajándékba.

Lineup:

21:00 Dharma - Dark Rise [tech/house]

22:00 Echofly & Tom SPL - Under Pressure Radio Show (Dandy guestmix) [house]

23:00 Garami - Miracles (Tebron guestmix) [trance]

24:00 Stay tuned unless you go to party, ANY QUESTION?
Dharma

Get Adobe Flash player

Get Adobe Flash player

Hozzászólások (0)

Írj egy hozzászólást

Kérlek, jelentkezz be hozzászólás írásához.